GENIETEN...

Wat kan u zoal beleven?

CUENCA: is de culturele hoofdstad van de provincie Cuenca en heeft heel wat te bieden. Het oude stadsgedeelte is adembenemend mooi en gezellig. Er zijn verschillende musea te bezoeken in de stad, zeker de moeite waard !

SEMANA SANTA: tijdens deze heilige Paasweek, worden in Cuenca, na Sevilla, de tweede grootste processies gehouden! Veel volk is alvast op de been. Spectaculair om te zien!

CHAMPIGNON-PLUK: tijdens de maanden september-oktober-november, komen mensen van binnen- en buitenland deze lekkernij zoeken en plukken. Er worden setas, misperas en gewone champignons geplukt. Leuk om op zoek te gaan!

WANDELINGEN: aan de receptie ontvangt u de wandelroutes van zowel de romeinse wegen als de routes die de pelgrims volgden naar Santiago de Compostella. Monteagudo de las Salinas is het aanknooppunt van de bedevaartstocht naar Santiago de Compostella vanuit Valencia, Alicante en Murcia !

MOUNTAINBIKE: het hotel verhuurt fietsen zodat u prachtige ritten kan maken in de omgeving.

CARNAVAL: in elk klein dorpje in de buurt wordt een optocht gehouden met de meest gevarieerde kledij.

FIESTAS: van juni tot september worden er van dorp tot dorp feesten georganiseerd. Spijs en drank ontbreken niet en vooral...de mooie spaanse dansen met exclusieve orkesten.
A bailar!

WATERSPORT: op de water-spaarbekkens in Alarcon en Contreras kan je surfen of zeilen te midden van het prachtige landschap.

 
uk replica watches fake watches